Това е малко алпийско бунгало изградено близо до град Льовен в Белгия. Собствениците го направили за временно настаняване и ползване докато спестят достатъчно пари за да построят голяма къща. „Наемите в град Льовен са много високи а по този начин не плащаме нищо“ – казва собственичката Инни. (Бунгалото е напълно мобилно, като фургон или каравана)

Бунгалото е реконструирано, след като е купено от предишни собственици. За около два месеца и с помощта на няколко приятели и семейството си Инни обновяват интериора му.

– „Бяхме малко уплашени, че ще бъде твърде малко и че няма да съберем всички наши неща, аз шия, а съпругът ми Винсент свири на китара, като имаме и три месечно кученце. Бунгалото е уютно, лесно за почистване и имаме всичко, което ни трябва. Това ни даде повод да се отървем от нещата, които не ни трябват, но са били заедно с нас в продължение на години.“

Бунгалото има две нива. На първото е разположена дневна със кухненски бокс и баня с тоалетна. На второто ниво има голям дрешник и спалня. Размерите на бунгалото са 5 х 5 м и височина 5 метра общо около 35 кв/м. Покрива е покрит с ондулин, като под него стените са затворени от ОСБ външно, изолация и дървена ламперия вътрешно. Подът е покрит отново с ОСБ.

Свържете се с нас и ние ще Ви изготвим точна оферта за необходимите модули цената на това бунгало.