КОИ СМЕ НИЕ?

„Херитидж“ е запазена търговска марка за малки сглобяеми къщи, бунгала и търговски обекти на фирма „Билборд Билдърс“ ЕООД гр. Велико Търново. Изцяло изпълнени от нас обекти можете да намерите в сайта: http://bungala.info.

Опитът ни се простира на повече от 10 години, като разполагаме със всички необходими специалисти и механизация за всеки вид строителство и ремонт. Имаме десетки реализирани мобилни и стационарни сглобяеми обекти в цялата страна.

colage1

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?
Предлагаме Ви заводски готови български мобилни къщи и търговски обекти. Нашите модели се изготвят и доставят готови без обзавеждане. Най-големият е с размери 6.50х3.40м, като по желание може да се съединява и комбинира. Предлагаме и по-малки варианти удобни за различни нужди.

КАЧЕСТВА
Моделите са енергоефективни. С отлична изолация за целогодишно ползване. Мобилни са и не се изисква разрешително за строеж. Здрави, практични и естетически красиви, удобни за ползване от всеки. Бързо се изработват и имате пълен контрол върху крайният продукт. Разгледали сме много варианти на вътрешни разположения, покриващи дори и най-взискателните изисквания за удобен и продължителен престой. Гарантираме Ви, че в нашата къща, дори и малка, Вие няма да почувствате теснота или липса на удобства.


ЗАЩО ДА ПОРЪЧАТЕ ПРИ НАС?
Ние сме регистрирана фирма с опит, даваща гаранция за произведеното а не майстора препоръчан от комшията. Имате пълен контрол върху желаната къща. За разлика от други вносители и производители ние работим по заявка и не налагаме готови модели. Това означава, че ще получите точно това което Ви трябва и наистина искате. Ние не Ви ущетяваме с изолация и евтини материали. Можете да ползвате къщата си не само за почивка а постоянно през всички сезони. Получавате готова къща без да търпите майстори, шум, мръсотия и други. Не се съобразявате бюрократично с никои и директно се нанасяте.