ВИДОВЕ
Предлагаме два вида къщички. Първият е за постоянно ползване и настаняване. Втория вид служи за работни нужди, като фургон за работници, убежище при бедствия, сушилни, хладилни, складови и други помещения.

РАЗМЕРИТЕ
Най-големият модел e с размери 6,5х3,4м. Той е разработен практично, предлагайки удобни разположения на помещенията и мебелите. Вие самите решавате кое, как и къде да поставите ние само Ви показваме възможностите на мястото с което разполагате.

Във Вашата малка къща може да има опционално антре в което да се постави шкаф за обувки с закачалка за дрехи (портманто). На неговото място в графиката по-горе сме поставили място за работа и хранене. В дясно е практично да се обособи кухненски бокс със всички необходими уреди, като печка с фурна, мивка, пералня, хладилник с фризер и място за приготвяне. Непосредствено до бокса се намира и мокрото помещение, което е достатъчно голямо за моноблок, душ, умивалник и бойлер. Дневната стая дава възможност за поставяне на всякакви мебели. Тя е отворена с поглед към кухненският бокс с цел илюзия за по-голямо пространство.

Къщата може да се комбинира, като сглобим например две къщи една до друга и дори три.  Можете да променяте материали и елементи без притеснение.

Ако търсите варианти на по-ниска цена подходящи и за търговски обекти може съоръжението да се изгради от изолирани, прахово боядисани сандвич панели.

Предлагаме и по-малки варианти тип бунгала за туризъм, глемпинг, търговски павилиони, будки и .т.н. Свържете се с нас за повече информация.

Елементи/ElementsЗаложени материали/MaterialsВъзможности/Possibilities
Размери/SizeВисочина h=2,4m, базови размери 6,5 x 3,4m, 5 x 3,4m, 4 x 3,4m, 3 x 3m, 3 x 2m, 2 x 2m
Под/FloorДюшеме/HardwoodЛаминат/Laminate
Стени/WallsЛамперия вън и вътре/Paneling both sidesСандвич панели/Panels
Таван/CeilingЛамперия/PanelingРастерен/Raster
Покрив/RoofБитумни керемиди/ShinglesСандвич панели/Panels
Изолация/Insulation
Вата 10см/10cm rockwool
Дограми/Joinery2бр ПВЦ 115/75 см./2pieces PVC 115/75 cm.+-
Врати/Doors2бр Фазерни вътре/2 interior doors
+-
Баня/BathroomПВЦ ламперия/PVC panelingВинилови тапети/Vinyl wallpapers
ВиК и Ел./Wiring&PlumbingДо точки/On pionts+-
Тента, кузирка
Платно, винил или поликарбонат
Веранда
Дървена или декинг
Цена
Виж цени/Prices